go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Απογειώστε την Κρεβατοκάμαρα σας με Ντυμένα Κρεβάτια & 11 Συμβουλές! image

Πέμπτη 07 Μαΐου 2020

Απογειώστε την Κρεβατοκάμαρα σας με Ντυμένα Κρεβάτια & 11 Συμβουλές!

ντυμενα κρεβατια

“Ντυμένα” κρεβάτια: Η πρόταση που απογειώνει την κρεβατοκάμαρα σας!

Κλείστε τα μάτια και νιώστε την ευεξία που αισθάνεστε κάθε φορά που απολαμβάνετε έναν χαλαρωτικό ύπνο, και κυρίως κάθε φορά που ξυπνάτε σε ένα περιβάλλον που αγαπάτε! Οι πρώτες εικόνες που αντικρίζετε στο πρωινό σας ξύπνημα μπορούν να απογειώσουν την διάθεση σας και γι’αυτό το λόγο η διαμόρφωση μιας κρεβατοκάμαρας όπως ακριβώς την ονειρεύεστε είναι εξαιρετικά σημαντική.

Δημιουργήστε ένα ιδανικό σπίτι, αλλά κυρίως ένα ιδανικό περιβάλλον ύπνου και βελτιώστε την καθημερινότητα σας. Και φυσικά όταν μιλάμε για υπνοδωμάτιο, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι φυσικά το κρεβάτι. Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να δημιουργήσετε το κρεβάτι των ονείρων σας μέσα από μια ποικιλία συνδυασμών;

Τα διπλά ντυμένα κρεβάτια είναι το νέο trend που ήρθε για να μείνει! Επιλέξτε μοντέλο, υλικό, υφάσματα και αποχρώσεις που ταιριάζουν στην αισθητική και τη διάθεση σας, συνδυάστε το με τα κατάλληλα κομοδίνα και φτιάξτε ένα σετ κρεβατοκάμαρας κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας! Για να δούμε λοιπόν 10+1 λόγους που τα ντυμένα κρεβάτια είναι το επόμενο βήμα στην ανανέωση του υπνοδωματίου σας:

Για να δούμε λοιπόν 10+1 λόγους που τα ντυμένα κρεβάτια είναι το επόμενο βήμα στην ανανέωση του υπνοδωματίου σας:

1. Είναι μαλακά και προσθέτουν μια πιο απαλή, πιο άνετη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο σας. Τα υφάσματα τους είναι ιδανικά για τη δημιουργία ενός ζεστού και άνετου ύπνου.

2. Έρχονται σε ποικίλα χρώματα και υλικά. Υπάρχουν ατελείωτες επιλογές για υφάσματα, στυλ και χρώμα, που σημαίνει πως μπορείτε να βρείτε το τέλειο ταίρι, όχι μόνο για την υπόλοιπη κρεβατοκάμαρα σας, αλλά κυρίως για εσάς-την προσωπικότητα σας. Το ύφασμα είναι μια τέλεια επιλογή αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα statement κομμάτι.

3. Αν διαθέτουν αφαιρούμενα καλύμματα όχι μόνο καθαρίζονται εύκολα, αλλά σας επιτρέπουν να αλλάξετε το στυλ του προσωπικού σας χώρου όποτε το νιώθετε.

4. Βοηθούν στη διατήρηση μιας σταθερής θερμοκρασίας. Το ύφασμα τους ανταποκρίνεται σωστά στη θερμοκρασία του περιβάλλοντα χώρου, πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να παραμένετε δροσεροί κατά τους θερινούς μήνες, ενώ το χειμώνα δημιουργούν μια ζεστή αγκαλιά.

5. Μια αλλαγή μόνο στο κεφαλάρι αρκεί για να αλλάξετε το ύφος του κρεβατιού σε minimal, κλασικό ή μοντέρνο.

6. Τα ντυμένα κρεβάτια είναι πιο ανθεκτικά από όσο νομίζετε, καθώς το ύφασμα τους δεν γρατζουνίζεται και δεν φθείρεται, κάτι που σημαίνει πως είναι ιδανικά για ένα “πολυάσχολο” νοικοκυριό. Πράγματα όπως πχ. οι νυχιές από το κατοικίδιο σας δεν θα εμποδίσουν το στυλ και την ακεραιότητα τους.

7. Σας βοηθούν να δημιουργήσετε μοναδικούς mix & match συνδυασμούς, επιλέγοντας διαφορετικά χρώματα και υφάσματα ανάμεσα σε κεφαλάρι και βάση.

8. Τραβάνε την προσοχή. Είναι υπέροχα για να δημιουργήσετε ένα φιλόξενο χώρο και ειδικά για μεγάλα υπνοδωμάτια είναι εξαιρετικά κεντρικά κομμάτια για μια εκλεπτυσμένη και ηχηρή διακόσμηση υπνοδωματίου. 

9. Εξασφαλίζουν έναν ήσυχο ύπνο αφού δεν τρίζουν.

10. Παρέχουν ασφάλεια καθώς δε διαθέτουν επικίνδυνες αιχμηρές γωνίες.

11. Συνδυάζονται εύκολα με πολλαπλά στυλ επίπλων καθώς μια αλλαγή στο ύφασμα αλλάζει το ύφος του χώρου σας στη στιγμή.

αγοραστε ντυμενα κρεβατια

Τα ντυμένα κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο (και χωρίς), διπλά ή μονά, αποτελούν πλέον μια προσιτή πολυτέλεια που θα αναδείξει το προσωπικό σας στυλ στο χώρο. Οι προτάσεις της efdeco.gr σε ντυμένα κρεβάτια είναι αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης εμπειρίας.

Σχετικά άρθρα - σελίδες:

Επιλέξτε τον κατάλληλο σκελετό, ντύστε το κεφαλάρι με ύφασμα που ταιριάζει στην αισθητική σας, ολοκληρώστε με χρώμα που ανεβάζει τη διάθεση σας και απολαύστε κάθε στιγμή στη νέα σας κρεβατοκάμαρα! Τα “ντυμένα” κρεβάτια είναι αναμφισβήτητα μια πρόταση που ήρθε για να μείνει και να απογειώσει την εμπειρία του ύπνου σας!