go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Φενγκ Σούι Διακόσμηση Σπιτιού: ΝΕΕΣ Ιδέες & Λύσεις image

Πέμπτη 03 Ιανουαρίου 2019

Φενγκ Σούι Διακόσμηση Σπιτιού: ΝΕΕΣ Ιδέες & Λύσεις

#Style_Vibes: Φενγκ σουι Διακόσμηση Σπιτιού 

H φενγκ σουι διακόσμηση σπιτιού εφαρμόζει όλα τα στοιχεία της κινέζικης φιλοσοφίας για να μετατρέψετε το σπίτι σας σε έναν ζωντανό χώρο ο οποίος είναι ελκυστικός, άνετος, λειτουργικός και πάνω από όλα μεταφέρει την σωστή αύρα. Ένα σπίτι με θετική ενέργεια την οποία οι επισκέπτες σας θα νιώθουν από την στιγμή που περάσουν την είσοδο! Ένα περιβάλλον με τάξη, αρμονία και ευχάριστα αρώματα, όπου το χρώμα και το φως χαρίζουν αβίαστα αρμονία και ισορροπία.

 

Βασικοί κανόνες για φενγκ σουι διακόσμηση εσωτερικών χώρων

Η απλότητα και ο μινιμαλισμός ενθαρρύνουν την αρμονία και την ικανοποίηση που νιώθουμε στον χώρο μας. Όταν «φορτώνετε» έναν χώρο με πολλά έπιπλα και διακοσμητικά, τότε δημιουργείται υποσυνείδητα μια αταξία, η οποία προκαλεί στασιμότητα, δυσφορία και συνεχώς σας τραβάει ενέργεια. Καθώς στα περισσότερα σαλόνια ο χώρος είναι περιορισμένος, η επιλογή της απλότητας με επιλεγμένα κομμάτια επίπλωσης είναι η καλύτερη κίνηση που μπορείτε να κάνετε για φενγκ σουι σαλόνι, για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή στον κυρίαρχο χώρο του σπιτιού.

φενγκ σουι διακοσμηση σπιτιου

Χρησιμοποιήστε αρώματα χώρου και αιθέρια έλαια που θα δημιουργήσουν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, απολαυστικά κατευναστική. Σύμφωνα με το φενγκ σούι τα αρώματα είναι απαλές ενέργειες που δημιουργούν θετικότητα και προκαλούν θετικές αποκρίσεις. Χρησιμοποιήστε διαφορετικά αρώματα για διαφορετικούς σκοπούς. Αιθέρια έλαια χαμομηλιού και λεβάντας είναι ιδανικά για ηρεμία, σε περίπτωση που τα παιδιά σας είναι πολύ σκανδαλιάρικα. Πειραματιστείτε και επιλέξτε τις μυρωδιές που σας αρέσουν. Λεμονόχορτο, τζίντζερ και κανέλα είναι κάποιες επίσης επιλογές που μπορείτε να δοκιμάσετε.

φενγκ σουι διακοσμηση σπιτιου

Φενγκ σουι είσοδος σπιτιού 

Η τάση να τοποθετούμε πόρτες σε έντονο χρώμα είναι νέα στον δυτικό κόσμο, αλλά ανέκαθεν οι φωτεινές πόρτες ήταν επιλογή στην Ανατολή. Η φενγκ σούι διακόσμηση προτείνει πως το χρώμα της πόρτας εισόδου εξαρτάται από την κατεύθυνση που κοιτάει. Γενικά το πράσινο είναι μια σωστή επιλογή εάν το σπίτι κοιτάει στην ανατολή, ενώ το μπλε είναι ιδανικό για εισόδους που κοιτάνε νοτιοανατολικά. Το κόκκινο λειτουργεί ενεργειακά σε σπίτια με είσοδο στο νότο, ενώ το μαύρο και το σκούρο μωβ προτείνονται για εισόδους στον βορρά.

φενγκ σουι διακοσμηση σπιτιου

Φενγκ σούι κρεβατοκάμαρα-υπνοδωμάτιο 

Ποιο είναι το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που θέλετε να αντικρίσετε πριν σηκωθείτε ή πριν πέσετε στο κρεβάτι; Σύμφωνα με την κινέζικη πρακτική είναι πολύ σημαντικό όταν ξαπλώνετε να βλέπετε κάτι που σας εμπνέει. Βεβαιωθείτε ότι απέναντι σας βρίσκεται κάτι πραγματικά ξεχωριστό και ιδιαίτερο για εσάς. Επίσης, για φενγκ σούι κρεβατοκάμαρα-υπνοδωμάτιο, τοποθετήστε δυο κομοδίνα και αφήστε δυο διαδρόμους να οδηγούν δεξιά και αριστερά στο κρεβάτι. Δημιουργήστε με αυτόν τον τρόπο μια όμορφη ενεργειακή ροή στο δωμάτιο σας που δίνει το μήνυμα ότι είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε μια σχέση στη ζωή σας. Εάν πάλι είστε δεσμευμένοι, αυτή η διαμόρφωση του χώρου ενισχύει την αίσθηση της ισότητας στο ζευγάρι.

φενγκ σουι διακοσμηση σπιτιου

Φενγκ σούι σαλόνι 

Ένα μουσικό όργανο, απαλά ριχτάρια στον καναπέ σαλονιού αλλά και μερικά από τα αγαπημένα σας βιβλία αφημένα στο μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού σας, είναι αντικείμενα χρηστικά και διακοσμητικά που φέρνουν νέα πνοή στον χώρο και ξεσηκώνουν τη διάθεση σας για μελωδίες, ανάγνωση και χαλάρωση. Η παρουσία τους και μόνο σας προσκαλεί να αφεθείτε στο κάλεσμα τους! Δείτε τις προτάσεις μας για την διακόσμηση σαλονιού σας με τζάκι.

φενγκ σουι διακοσμηση σπιτιου

Εφαρμόστε αυτές τις απλές συμβουλές της κινέζικης φιλοσοφίας και δημιουργήστε μια διακόσμηση σπιτιού που θα σας ανταμείψει και θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές 24/7!