go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Τραπεζαρία Μοντέρνα Διακόσμηση & Επίπλωση που Εντυπωσιάζει! image

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Τραπεζαρία Μοντέρνα Διακόσμηση & Επίπλωση που Εντυπωσιάζει!

Ψάχνετε μοντέρνες ιδέες διακόσμησης και επίπλωσης τραπεζαρίας που εντυπωσιάζουν; 


Η τραπεζαρία σας θα πρέπει να χρησιμεύει ως το meeting point για οικογενειακά γεύματα και συγκεντρώσεις με φίλους, αλλά συνήθως οι περισσότεροι από εμάς για διάφορους λόγους καταλήγουμε να… απολαμβάνουμε το γεύμα μας στο σαλόνι, γύρω από τον χώρο της τηλεόρασης!

Έτσι δυστυχώς καταλήγουμε σε μια “άδικη” υποβάθμιση ενός από των πιο κεντρικών σημείων του σπιτιού.

Επιπρόσθετα χάνουμε το όμορφο συναίσθημα που χαρίζει ένα γεύμα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα γύρω από το τραπέζι. Συμφωνείτε;

Δώστε λοιπόν στην τραπεζαρία σας το makeover που αξίζει με αυτές τις φρέσκες και σύγχρονες ιδέες διακόσμησης και επίπλωσης τραπεζαρίας.

Είτε ψάχνετε οικονομικές, γρήγορες διορθώσεις/προσθήκες ή έμπνευση για μια συνολική ανανέωση, οι παρακάτω εκπληκτικές προτάσεις θα σας παρακινήσουν να κάνετε μικρές αλλά και μεγάλες αλλαγές ώστε να κάθεστε με τα παιδιά και τους φίλους σας στο σωστό μέρος, απολαμβάνοντας αξέχαστα γεύματα!


Μέταλλο & Ξύλο

 

μοντερνες τραπεζαριες ιδεες

Τα ουδέτερα γκρι χρώματα και τα φυσικά υλικά όπως το δέρμα, η πέτρα και το ξύλο δένουν αρμονικά χαρίζοντας ποιότητα και διαχρονική κομψότητα με μοντέρνα αίσθηση.

Μεταλλικές μοντέρνες καρέκλες τραπεζαρίας διεκδικούν τη θέση τους στο χώρο και εντυπωσιάζουν με τη γραμμή τους. Συνδυάστε τις με τραπεζαρία μοντέρνα ξύλινη μασίφ με μεταλλική βάση και μόλις δημιουργήσατε ένα μοναδικά καλαίσθητο σετ που θα σας εξυπηρετήσει λειτουργικά και αισθητικά για χρόνια!

Ολοκληρώστε τη μοντέρνα διακόσμηση της τραπεζαρίας με ένα χαλί σε απόχρωση που ενισχύει το ντεκόρ.

Φυσικά ένα περίτεχνο φωτιστικό έρχεται να συμπληρώσει τη μοντέρνα τραπεζαρία και να δημιουργήσει υπέροχη ατμόσφαιρα σε κάθε γεύμα!


Στρογγυλή Τραπεζαρία

διακοσμηση τραπεζαριας μοντερνες ιδεες

Aν ο χώρος σας είναι περιορισμένος -ή απλά αγαπάτε τις στρογγυλές τραπεζαρίες- επιλέξτε μία για να προσθέσετε λειτουργικότητα και δυναμική στο χώρο.

Μια στρογγυλή τραπεζαρία εξασφαλίζει περισσότερο χώρο για καρέκλες αφού δεν έχει γωνίες, και ειδικά αν είναι κατασκευασμένη με μια μεγάλη κεντρική βάση αντί για πόδια, τότε δεν ενοχλεί απολύτως κανένα καθήμενο.

Συνδυάστε την με μοντέρνες ή κλασικές ντυμένες καρέκλες τραπεζαρίας και δημιουργήστε έναν εκπληκτικό συνδυασμό.


Ακόμα μια πρόταση αν έχετε μικρό χώρο και επιλέξετε στρογγυλό τραπέζι είναι να διαχωρίσετε τη περιοχή του φαγητού με ένα πτυσσόμενο διαχωριστικό.

Χωρίζοντας οπτικά το μέρος σε διαφορετικές ζώνες, κάνετε έναν ανοιχτό χώρο να δείχνει πιο οικείος και ιδιωτικός.


επιπλωση μοντερνας τραπεζαριας ιδεες

Παίξτε με λευκό background


μοντερνες τραπεζαριες ιδεες

Είναι δύσκολο να νικήσετε τους κλασικούς λευκούς τοίχους. Είναι φωτεινοί και καθαροί και λειτουργούν σαν ένας κενός καμβάς για το υπόλοιπο ντεκόρ.

Κάντε το χώρο σας ζεστό και φιλόξενο με ένα ευφάνταστο χαλί και μοντέρνες καρέκλες τραπεζαρίας σε διακριτικές αποχρώσεις.

Εναλλακτικά μπορείτε να αφήσετε τις καρέκλες να ορίσουν τη σκηνή επιλέγοντας ένα απροσδόκητο χρώμα!

Τόσο τα παιδιά όσο και οι φιλοξενούμενοι σας θα το λατρέψουν. 


Πάγκος Τραπεζαρίας



Τονίστε ένα περίτεχνο τραπέζι με ένα σετ καρέκλες σε συνδυασμό με έναν πάγκο τραπεζαρίας φυσικού ξύλου. Για μεγαλύτερη άνεση τοποθετήστε πάνω του ένα απαλό μαξιλάρι.


Mix & Match Καθισμάτων


ιδεες διακοσμησης μοντερνας τραπεζαριας

Οι σύγχρονες τάσεις εσωτερικής διακόσμησης δεν παύουν να μας εκπλήσσουν με τους απρόσμενους συνδυασμούς που μας προτείνουν.

Έτσι και στη μοντέρνα διακόσμηση τραπεζαρίας πάνε οι μέρες που η μοναδική πρόταση ήταν τα ολοκληρωμένα σετ τραπεζαρίας, απολύτως ταιριαστά.

Βρείτε ένα τραπέζι όπως το θέλετε και περιβάλλετε το με ανόμοια ζευγάρια από καρέκλες τραπεζαρίας.

Το αποτέλεσμα απλά εντυπωσιακό και σίγουρα μοναδικά ξεχωριστό!


Κάθισμα Καναπές


διακοσμηση τραπεζαριας


Ποιος είπε πως ο καναπές αρμόζει μόνο στο σαλόνι;

Συμπληρώστε μια γωνιά της τραπεζαρίας σας με έναν γωνιακό καναπέ - σαλόνι με αλέκιαστο ύφασμα και αφήστε το τετράγωνο τραπέζι σας να φωλιάσει δίπλα του.

Απλά ιδιοφυές!


Οι προτεινόμενοι συνδυασμοί αμέτρητοι και τα έπιπλα τραπεζαρίας που μπορείτε να βρείτε καλύπτουν όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια!

Βάλτε δημιουργικότητα και μεράκι και δώστε στη τραπεζαρία σας τη θέση που της ανήκει.

Εμπνευστείτε από μοντέρνες ιδέες τραπεζαρίας που εντυπωσιάζουν και δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό χώρο.