go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Σύνθετα Σαλονιού Προσφορές: Βρείτε το Ιδανικό για Εσάς! image

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Σύνθετα Σαλονιού Προσφορές: Βρείτε το Ιδανικό για Εσάς!

Σύνθετα Σαλονιού Προσφορές- Efdeco: Βρείτε το ιδανικό

Τα σύνθετα σαλονιού είναι αναμφίβολα από τα πιο πρακτικά κομμάτια επίπλωσης. Είναι ιδανικά για την περίοπτη τοποθέτηση της τηλεόρασης, δίνοντάς σας μια καλύτερη γωνία θέασης και προσθέτοντας αρκετό χώρο για τη τοποθέτηση σχετικών μηχανημάτων αλλά και ποικίλων διακοσμητικών παρεμβάσεων.

Καθώς αγοράζετε λοιπόν τον νέο θρόνο της αγαπημένης ψυχαγωγικής συσκευής, φροντίστε να εξετάσετε πόσο χώρο χρειάζεστε για τον εξοπλισμό, τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να τακτοποιήσετε τα καλώδια, το μέγεθος της βάσης και την κάλυψη γενικότερων αναγκών του χώρου σας.

Αρχή της Efdeco είναι ότι κάθε χώρος οφείλει να είναι λειτουργικός, ποιοτικός και καλαίσθητος και να υπάρχουν λύσεις που να μπορούν να προσφέρουν όλα τα παραπάνω. Επιλέξτε από τις προσφορές για σύνθετα σαλονιού και αποκτήστε συνθέσεις που αγκαλιάζουν το στυλ του χώρου σας και φέρνουν σε αρμονία πρακτικές και αισθητικές ανάγκες.

Σύνθεση Σαλονιού Colina Προσφορά

Μια σύνθεση σε γήινους και φωτεινούς χρωματισμούς που προσδίδει μοναδική αίσθηση ανανέωσης στον χώρο σας, μέσα από την κομψή συνύπαρξη του λευκού με απαλά “νερα” από ανοιχτόχρωμη απόχρωση ξύλου. Η δημιουργία του σκελετού από MDF δημιουργεί μια κατασκευή εξαιρετικά ανθεκτική σε πολύ προσιτή τιμή. Η σύνθεση σαλονιού Colina είναι μια επιλογή που ικανοποιεί πρακτικές και αισθητικές ανάγκες χάρη στην ευρύχωρη επιφάνεια ραφιού, την βάση τηλεόρασης με ντουλάπι χωρισμένο με ράφι και την ύπαρξη βιτρίνα με εσωτερικό ράφι.

Σύνθεση Uno Φυσικού Ξύλου Προσφορά

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση σε μοντέρνο ύφος που ικανοποιεί τις προσδοκίες της σύγχρονης εσωτερικής διακόσμησης και των αναγκών του τρόπου ζωής. Η σύνθεση σαλονιού Uno είναι προϊόν ελληνικής κατασκευής από φυσικό ξύλο δρυς σε ποικιλία αποχρώσεων με υπέροχους χρωματισμούς και λεπτομέρειες από λάκα.

Σύνθεση Tre Φυσικού Ξύλου Προσφορά

Θέλετε ακόμα περισσότερο αποθηκευτικό χώρο; Η σύνθεση σαλονιού Tre είναι μια ακόμα πρόταση ελληνικής κατασκευής που επιτυγχάνει να φέρει σε αρμονία το μοντέρνο ύφος με την ποιότητα και αντοχή που χαρίζει το φυσικό ξύλο δρυς.

Απολαύστε πολλαπλούς χώρους αποθήκευσης σε μια κατασκευή που ξέρει πως να διατηρεί το κομψό της ύφος προσφέροντας την μέγιστη λειτουργικότητα.

Σύνθετο Σαλονιού Wilder Προσφορά

Το σύνθετο σαλονιού Wilder προσφέρει τη λύση για όσους θέλουν μια καλαίσθητη σύνθεση, που επιτρέπει να αξιοποιήσετε το κάθε της εκατοστό. Τοποθετήστε την τηλεόραση σας στην βάση και τακτοποιήστε τον εξοπλισμό του home cinema και την αγαπημένη σας δισκοθήκη με ασφάλεια και άνεση στο ένα ντουλάπι και τους δυο ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους κάτω από αυτην.

Εκμεταλλευτείτε τους υπόλοιπους χώρους για αποθήκευση αλλα και διακοσμητικές πινελιές. Μια σύνθεση από μοριοσανίδα με σμαλτοποίηση τεχνητού καπλαμά, που εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και φυσική όψη σε μοναδικά προσιτή τιμή.

Σύνθεση Κλειώ Φυσικού Ξύλου Προσφορά

Ένα σύνθετο σαλονιού τόσο όμορφο όσο και το όνομα του! Το σύνθετο σαλονιού Κλειώ είναι ελληνικής κατασκευής από φυσικό ξύλο δρυς με λεπτομέρειες λάκκας, που συνδυάζει με έξυπνο και απόλυτα κομψό τρόπο τρόπο αποθηκευτικό χώρο, βιτρίνα και βιβλιοθήκη.

“Χρωματίστε” με το προσωπικό σας γούστο τη βιτρίνα και δημιουργήστε μια σύνθεση που θα πλαισιώνει κάθε στιγμή χαλάρωσης στο σαλόνι σας.


Γωνιακοί Καναπέδες Προσφορές


Βρείτε ακόμα περισσότερες προτάσεις και προσφορές για συνθέσεις σαλονιού μοντέρνες και αποκτήστε έναν έξυπνο σύμμαχο στη διακόσμηση του σπιτιού και την λειτουργικότητα του σαλονιού σας.  Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την σελίδα μας Σύνθετα σαλονιού προσφορές.