go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Πόρτας με Κορδέλα image

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Πόρτας με Κορδέλα

Λέμε ναι στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πόρτας με κορδέλα και ορίζουμε με το πρώτο κιόλας καλωσόρισμα το δικό μας γιορτινό ύφος αυτές τις γιορτές!

#Style_Vibes: Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Πόρτας με Κορδέλα: Ιδέες και Λύσεις 

Είτε η πόρτα σας είναι διακοσμημένη σαν χειμερινή παραμυθούπολη ή βγαλμένη από χιονισμένο δάσος, η είσοδος του σπιτιού προϊδεάζει για τη γιορτινή ατμόσφαιρα που θα φιλοξενήσει τους καλεσμένους σας. Σκεφτείτε λοιπόν την πόρτα σας σαν ένα λευκό καμβά, έτοιμο να τον «ζωγραφίσετε» με γιορτινή μαγεία. 

Σας παρουσιάζουμε 8 προτάσεις για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πόρτας με κορδέλα που θα εμπνεύσουν το δικό σας παραμύθι αυτά τα Χριστούγεννα. Ακόμα κι αν δεν είστε λάτρεις της χειροτεχνίας, σίγουρα θα συναντήσετε ιδέες που θα σας ενθαρρύνουν να ταράξετε τα νερά σας αυτές τις γιορτές! 

Μια πόρτα όλο γλύκα 

Αν η σκέψη από λαχταριστά σοκολατάκια και λιχουδιές χορεύει ρυθμικά στο μυαλό σας κάθε φορά που σκέφτεστε τα Χριστούγεννα, τότε η δημιουργία μιας λαχταριστής εισόδου σίγουρα θα σας εμπνεύσει. Γιγάντια γλειφιτζούρια, καραμέλες και σκανδαλιάρικα ξωτικά συνθέτουν μια πολύχρωμη πύλη εισόδου για τη γευστική περιπέτεια που έπεται αυτές τις γιορτές.

χριστουγεννιατικη διακοσμηση πορτας με κορδελα

Γιορτινό κάδρο 

Αιχμαλωτίστε το πνεύμα των Χριστουγέννων με ένα χειροποίητο κάδρο. Πάρτε μια παλιά κορνίζα, βάψτε την λευκή και τοποθετήστε στο κέντρο της ένα δεντράκι από μικρές πολύχρωμες μπάλες και διακοσμητικά στοιχεία. Ο κατακόκκινος γιορτινός φιόγκος ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τη γιορτινή κορνίζα σας. 

χριστουγεννιατικη διακοσμηση πορτας με κορδελα

Περήφανος Καρυοθραύστης 

Εάν πάλι ο Καρυοθραύστης είναι το αγαπημένο παραμύθι των παιδικών σας χρόνων, τότε αναβιώστε τον σε μια μίνιμαλ εκδοχή μέσα από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας. Μερικά κουμπιά, μια μαύρη ζώνη και μια λευκή γενειάδα από λευκό ριχτάρι και μόλις μετατρέψατε τη πόρτα σας σε έναν ολοζώντανο χαρακτήρα.

χριστουγεννιατικη διακοσμηση πορτας με κορδελα

Στεφάνι από χιονονιφάδες 

Απλό, λιτό και απέριττο. Κρεμάστε ένα στεφάνι από χιονονιφάδες από μια κόκκινη κορδέλα και χαρίστε ένα κομψό γιορτινό ύφος στην είσοδο σας.

χριστουγεννιατικη διακοσμηση πορτας με κορδελα

Στεφάνι από κασκόλ 

Τυλίξτε το αγαπημένο σας γιορτινό κασκόλ γύρω από ένα σύρμα και δημιουργήστε το πιο στιλάτο στεφάνι αυτές τις γιορτές, Γιατί τα διακοσμητικά σπιτιού και ιδιαίτερα η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, είναι απλά συνώνυμη με τη δημιουργικότητα.  

χριστουγεννιατικη διακοσμηση πορτας με κορδελα

Πείτε Noel 

Noel: λέξη εύηχη, όμορφη και πάνω από όλα συνώνυμη των Χριστουγέννων. Ντύστε μια λευκή κορδέλα με γράμματα από πράσινη μακέτα και δημιουργήστε ένα μήνυμα με νόημα και ιδιαίτερη υφή. 

χριστουγεννιατικη διακοσμηση πορτας με κορδελα

Κορδέλα Δώρου 

Για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πόρτας με κορδέλα δημιουργήστε ένα γιγάντιο φιόγκο και τυλίξτε την είσοδο σαν ένα δώρο, έτοιμο να μπει κάτω από το δέντρο! Αυτή η πρόταση σας επιτρέπει να τυλίξετε ταυτόχρονα και τις δυο όψεις της πόρτας δημιουργώντας ένα ομοιόμορφο οπτικό αποτέλεσμα, εντός και εκτός σπιτιού.

χριστουγεννιατικη διακοσμηση πορτας με κορδελα

Κρεμάστε πέδιλα 

Βγάλτε τα παλιά πέδιλα από την ντουλάπα σας και χαρίστε τους έναν νέο ρόλο στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού. Στολίστε τα με κουκουνάρες και κόκκινες κορδέλες και δημιουργήστε μια πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πόρτας.

χριστουγεννιατικη διακοσμηση πορτας με κορδελα

Σκορπίστε απλόχερα το πνεύμα των Χριστουγέννων όχι μόνο με υπέροχη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού αλλά κάνοντας και μικρές κινήσεις με ουσία. Στείλτε σε όλους τους φίλους και την οικογένεια σας χριστουγεννιάτικες κάρτες με ευχές και δώστε χαρά στη μέρα τους. 

Δείτε επίσης τα σχετικά άρθρα:

  1. Ιδέες διακόσμησης του μικρού σαλονιού μου με τζάκι!
  2. Ήρθαν τα Χριστούγεννα! Πως να διακοσμήσω την κουζίνα μου
  3. Πως να διακοσμήσω το τζάκι μου αυτά τα Χριστούγεννα
  4. Οι πιο μίνιμαλ ιδέες και προτάσεις για την διακόσμηση του σπιτιού 

Προετοιμάστε ένα όμορφο κλίμα για τις γιορτινές σας συναντήσεις και επιμεληθείτε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού. Δείτε τις επιλογές από μοντέρνες πολυθρόνες μίνιμαλ, τις στυλάτες καρέκλες κουζίνας και τα μοντέρνα τραπεζάκια σαλονιού από μασίφ φυσικό ξύλο για συνδυασμούς που οι καλεσμένοι σας θα θυμούνται για πάντα. Φέτος, η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πόρτας με κορδέλα είναι μόνο η αρχή!