go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Σαλονιού Ιδέες και Λύσεις image

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Σαλονιού Ιδέες και Λύσεις

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Σαλονιού 

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού τίθεται στο επίκεντρο ακόμα μια χρονιά. Δικαιολογημένα αφού το σαλόνι είναι το κέντρο της δράσης για κάθε γιορτή με οικογένεια ή φίλους! Και αφού το κρύο είναι ήδη τσουχτερό και στο ραδιόφωνο ξεκίνησε να ηχεί nonstopτο «JingleBellRock”, ώρα να ετοιμαζόμαστε! Λιγότερο από ένας μήνας έμεινε για τα Χριστούγεννα καιεμείς σας παρουσιάζουμε μερικές υπέροχες προτάσεις για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού, που θα σας εμπνεύσουν. 

Φωτεινό και χαρούμενο σαλόνι 

Εάν θέλετε να ξεφύγετε από την παράδοση φέτος, αντλήστε έμπνευση από αυτό το υπέροχο δωμάτιο. H καταπληκτική διακόσμηση του αποπνέει φρεσκάδα και μοναδικότητα, υιοθετώντας εκλεπτυσμένες αποχρώσεις του κόκκινου και πράσινου μέσα από κομψά στοιχεία. Όταν ψωνίζετε για χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά σπιτιού, φροντίστε να επιλέγετε κομμάτια που πραγματικά ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Λευκά Χριστούγεννα 

Αυτός είναι ο λόγος που οι μονόχρωμοι διακοσμητικοί συνδυασμοί είναι τόσο δημοφιλείς. Είναι πολύ εύκολο να τους δημιουργήσετε και δίνουν ένα υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα με ελάχιστη προσπάθεια. Το λευκό είναι ένα υπέροχο χρώμα για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού. Κάθε εφαρμογή του ένα άγγιγμα φρεσκάδας, φωτεινότητας και αναζωογόνησης.

Ρουστίκ και Παραδοσιακό 

Από την άλλη μεριά, πολλοί αγαπάμε τα Χριστούγεννα όπως ακριβώς τα μάθαμε: παραδοσιακά! Και είναι απολύτως δεκτό όταν θέλουμε και η διακόσμηση μας να είναι ακριβώς έτσι. Αυτό το σαλόνι δημιουργεί έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο που προσκαλεί να περάσετε όλη σας την ημέρα πίνοντας ζεστή σοκολάτα δίπλα από το τζάκι. Όταν πρόκειται για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τζακιού, συνδυάστε τα ήδη υπάρχοντα στοιχεία του χώρου. Σε αυτήν την περίπτωση το τζάκι και το ρουστίκ ξύλινο τραπεζάκι σαλονιού κάνουν το ιδανικό match. 

Ένα άγγιγμα DIY 

Οι γιορτές είναι η ιδανική περίοδος για να αναδείξετε τον καλλιτέχνη που κρύβεται μέσα σας. Κι αν θέλετε κάτι διακριτικό, τότε αυτό το χαριτωμένο χειροποίητο κάδρο από υφαντό δέντρο πάνω από μια μίνιμαλ σύνθεση με τα αγαπημένα σας αντικείμενα, δίνει μια απλή γιορτινή πινελιά.

Απολαυστικό countdown 

Για όσους πάλι θέλετε κάτι πιο παιχνιδιάρικο για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού, τότε αυτό το χειροποίητο ημερολόγιο είναι απλά υπέροχο. Βγάλτε την ξύλινη σκάλα από την αποθήκη και μετατρέψτε την σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο στολίδι. Κρεμάστε πάνω της υφασμάτινα σακουλάκια, γεμίστε τα με λιχουδιές και δημιουργήστε ένα απολαυστικό countdownγια την μεγάλη ημέρα!

Όταν διακοσμείτε το σαλόνι σας, είναι πολύ σημαντικό να λάβετε υπόψιν σας το μέγεθος του δωματίου. Ότι χώρο κι αν έχετε, βεβαιωθείτε ότι το ύψος και το πλάτος του χριστουγεννιάτικου δέντρου αλλά και των διακοσμητικών είναι στην σωστή αναλογία με το υπόλοιπο δωμάτιο. Αρμονία στοιχείων και φαντασία θα συνθέσουν ένα σκηνικό όπως το ονειρεύεστε.

Δείτε περισσότερες ιδέες για την ολοκληρωμένη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας για τα φετινά Χριστούγεννα και κάποιες ιδέες και λύσεις για την διακόσμηση του μικρού σαλονιού σας με τζάκι.

Ρίξτε μια ματιά στις καρέκλες κουζίνας - τραπεζαρίας, τις πολυθρόνες, τους καναπέδες, τα σετ καναπέδων - σαλονιού και διαλέξτε τα πιο ταιριαστά για να συνδράμουν στην τέλεια Χριστουγεννιάτινη ατμόσφαιρα και αυτήν την χρονιά.

Επιλέξτε το δικό σας ύφος αυτές τις γιορτές και δημιουργήστε μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού τόσο ξεχωριστή, όσο εσείς.