go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Συνδυασμοί - Χρώματα Σαλονιού με Τζάκι: Ιδέες για Βάψιμο image

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Συνδυασμοί - Χρώματα Σαλονιού με Τζάκι: Ιδέες για Βάψιμο

#Style_VibesΧρώματα για σαλόνι - Συνδυασμοί χρώματων για σαλονι με τζάκι - Ιδέες για βάψιμο σαλονιού 

Αναζητάτε τα ιδανικά χρώματα σαλονιού με τζάκι και ιδέες για βάψιμο σαλονιού με τζάκι;

Είτε ανήκετε στην κατηγορία των ιδιοκτητών, είτε των τυχερών ενοικιαστών που έχουν ένα να κοσμεί τον χώρο τους, οι προτάσεις είναι ανεξάντλητες και μπορούν να καλύψουν τις αισθητικές ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών από εσάς.

χρωματα για σαλονι

Οι νέες τάσεις της διακόσμησης και του design δίνουν λύσεις για όλα τα είδη και στιλ σπιτιών.

Εσείς δεν έχετε παρά να αφουγκραστείτε τις ανάγκες σας, να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε, κάνοντας μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές, το σαλόνι των ονείρων σας με πρωταγωνιστή το τζάκι σας. 

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια τα χρώματα σαλονιού με τζάκι δεν περιορίζονται και δεν καθορίζονται από το πόσο μεγάλος ή μικρός είναι ο χώρος σας, ή από το στιλ του τζακιού, είτε αυτό είναι μοντέρνο, είτε πιο κλασικό. 

Κρατώντας αυτό σαν δεδομένο, ψάξαμε, βρήκαμε και σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις που μπορείτε να προσαρμόσετε στα μέτρα, αλλά και τα... τζάκια σας!  

Μικροί χώροι με μεγάλο χαρακτήρα 

Σε ένα σαλόνι με τζάκι, ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος του χώρου είναι το τζάκι ούτως ή άλλως, οπότε δεν χρειάζεται απαραίτητα να το τονίσετε επιλέγοντας κάποιο χρώμα πέραν του λευκού.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα ζεστό χρώμα για τους υπόλοιπους τοίχους, όπως αυτό το υπέροχο γκριζοπράσινο του φύλλου της ελιάς και να παίξετε αλλάζοντας τα χρώματα στα μαξιλάρια και τις μοντέρνες πολυθρόνες σας.

χρωματα σαλονιου με τζάκι – ιδεες για βαψιμο σαλονιου

Αυτό όμως δεν είναι κανόνας καθώς, ένα μικρό σαλόνι με τζάκι μπορεί εξίσου να απογειωθεί αισθητικά επιλέγοντας ένα έντονο και επιβλητικό χρώμα! Αν είστε των αντιθέσεων τότε σίγουρα αυτή η εκδοχή έχει κάτι να σας πει.

Μη φοβηθείτε επίσης να συνδυάσετε με εξίσου εντυπωσιακά μοντέρνα τρπεζάκια σαλονιού και να ισορροπήσετε τον χώρο με πιο λιτές γραμμές στους γωνιακούς καναπέδες και στις πολυθρόνες σαλονιού.

Αν σας ανησυχεί το περιορισμένο μέγεθος του χώρου, βρείτε λύσεις για διακόσμηση σαλονιού μικρού με τζάκι ώστε να αξιοποιήσετε κατάλληλα κάθε εκατοστό του δωματίου.

χρωματα σαλονιου με τζάκι – ιδεες για βαψιμο σαλονιου

Ένα σχετικά μικρό σαλόνι με τζάκι δεν αποτελεί δέσμευση για να εκφραστείτε ελεύθερα ακόμα και εσείς οι πιο extreme τύποι με το έντονο ταμπεραμέντο!

Τα έντονα χρώματα σαλονιού με τζάκι μπορούν να γίνουν το μότο σας χωρίς φόβο και πάθος.

Προσοχή μόνο στα επίπεδα της υπερβολής, γιατί από γοητευτική μπορεί εύκολα να γίνει κουραστική.

χρωματα σαλονιου με τζάκι – ιδεες για βαψιμο σαλονιου

Μεγάλοι χώροι με ύφος 

Στα λευκά! Αξία κλασική η επιστροφή στο totalwhite μετά την καθιέρωση του σκανδιναβικού design στη ζωή μας.

Πέραν αυτού όμως είναι μια επιλογή που δίνει έναν αέρα κομψής πολυτέλειας σαν επιλογή χρώματος σε ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι.

Αν συνδυαστεί δε και με λευκά έπιπλα με επιβλητικές γραμμές το αποτέλεσμα δικαιώνει, ακόμα και τους πιο διστακτικούς.

χρωματα σαλονιου με τζάκι – ιδεες για βαψιμο σαλονιου

Ή στα κόκκινα! Μια πιο φαντεζί επιλογή κατάλληλη για όλους εσάς που επιθυμείτε να φέρετε κάτι από τις χίλιες και μία νύχτες στο σπίτι σας, κάνοντας το πιο παραμυθένιο και σέξι. Οι ιδέες για βάψιμο σαλονιού με τζάκι σε παθιασμένες αποχρώσεις πολλές, και η εφαρμογή τους μια τολμηρή κίνηση που αν γίνει σωστά δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

χρωματα σαλονιου με τζάκι – ιδεες για βαψιμο σαλονιου

Ή ακόμα και στα γκρι! Με διαφορά μια safe επιλογή χρώματος που έχει φορεθεί πολύ, αλλά δεν παύει να έχει ενδιαφέρον. Άλλωστε τα προτεινόμενα χρώματα σαλονιού με τζάκι σε αποχρώσεις του γκρι είναι τόσο πολλά, που δύσκολα γίνεται βαρετό σαν χρώμα. Κι όπως πάντα τη διαφορά κάνουν τα αξεσουάρ!

Ξέρετε τι μπορεί να συμβεί σε ένα γκρι σαλόνι με τζάκι αν συνδυαστεί με τις κατάλληλες καρέκλες τραπεζαρίας;

Τολμήστε το και θα δείτε! Δείτε ποια χρώματα προτείνουμε για να βάψετε το σαλόνι σας εάν έχετε σκούρα έπιπλα.

χρωματα σαλονιου με τζάκι – ιδεες για βαψιμο σαλονιου


Ενδιαφέρεστε και για να ανανεώσετε την κρεβατοκάμαρα σαςΔείτε ποια είναι τα ιδανικά χρώματα για το υπνοδωμάτιο / κρεβατοκάμαρα.


Όποιος κι αν είναι ο χώρος σας, είτε μεγάλος, είτε μικρός, υπάρχουν τα σωστά χρώματα για φιλόξενο σαλόνι με τζάκι και  ιδέες για βάψιμο σαλονιού με τζάκι που περιμένουν απλά να τους δώσετε... ζωή!