go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Χειμωνιάτικη Διακόσμηση Σπιτιού: Ιδέες για να Ζεστάνετε το Χώρο σας! image

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Χειμωνιάτικη Διακόσμηση Σπιτιού: Ιδέες για να Ζεστάνετε το Χώρο σας!

Διακόσμηση σπιτιού ιδέες και λύσεις: Όταν κρυώνει ο καιρός, είναι η καλύτερη περίοδος για να αλλάξουμε τη διακόσμηση του σπιτιού μας, να ζεστάνουμε τον χώρο μας ώστε να προετοιμάσουμε το σπίτι μας για έναν όμορφο και ζεστό χειμώνα. Το σαλόνι μας, ο χώρος που δεχόμαστε καθημερινά τους καλεσμένους μας, αλλά και οι υπόλοιποι χώροι του σπιτιού όπως τα υπνοδωμάτια, το χολ, ο διάδρομος, μπορούν να γεμίσουν χειμερινές διακοσμητικές πινελιές.

1

Χρώματα όπως το γκρι σκούρο, το μπορντό και το πράσινο σκούρο είναι must για τον φετινό χειμώνα.Το σκούρο πράσινο είναι το καινούργιο “navy blue” που κάνει τον χώρο πιο χειμερινό και αναδεικνύει τα υλικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαξιλάρια, ριχτάρια και διακοσμητικά με πολύ αριστοκρατικό αποτέλεσμα άλλης δεκαετίας.

2

 

Φέρνοντας τα έπιπλα πιο κοντά στο κέντρο του σαλονιού, εξασφαλίζουμε ένα πιο ζεστό αποτέλεσμα. Επιλέγουμε πιο βαριά υφάσματα σε ζεστά χρώματα, μάλλινα, γούνινα μαξιλάρια και χαλιά σε έντονες αποχρώσεις.

3

 

Είναι και πολύχρωμος ο χειμώνας. Οι αποχρώσεις του μπλε με διακόσμηση από κρύσταλλα, μεταλλικά και διάφανα αντικείμενα αφήνουν το φως του ήλιου να περνάει από μέσα και το διαχέουν στο δωμάτιο. Δείτε και άλλες ιδέες για την εσωτερική διακόσμηση σπιτιού μοντέρνα.

3

Ο χαλκός ή “rose gold” κάνει ακόμη και το πιο φθηνό αντικείμενο να δείχνει ακριβό, προσφέρει ζεστασιά και μετατρέπεται στην πιο “chic” επιλογή διακόσμησης.

6

Τα βελανίδια είναι η καλύτερη πρόταση για να στολίσουμε την τραπεζαρία μας για το κυριακάτικο τραπέζι στην καρδιά του χειμώνα! Δείτε τις μοντέρνες και αναπαυτικές καρέκλες τραπεζαρίας μας.

5


Μικροί καναπέδες γωνία για μικρούς χώρους.


Δείτε τα μοντέρνα τραπεζάκια σαλονιού και τις πολυθρόνες σαλονιού μας στο Efdeco.


Σαλόνι διακόσμηση ιδέες.