go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Μοντέρνα Διακόσμηση Σαλονιού Ιδέες (για Κάθε Γούστο) image

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Μοντέρνα Διακόσμηση Σαλονιού Ιδέες (για Κάθε Γούστο)

μοντερνα διακοσμηση σαλονιου ιδεες


Φρέσκες Ιδέες για Μοντέρνα Διακόσμηση Σαλονιού 



Όταν πρόκειται για εσωτερική διακόσμηση σπιτιού για μοντέρνο σαλόνι, συνηθίζουμε να θεωρούμε ότι ο όρος “μοντέρνο” ορίζει ένα πολύ συγκεκριμένο στυλ. Αλλά η αλήθεια είναι ότι πολλά διαφορετικά στυλ μπορούν να χαρακτηριστούν ως μοντέρνα, από αυτά που επιλέγουν vintage έως και minimal διακόσμηση.


Σε κάθε περίπτωση όμως, ανεξαρτήτως στυλ, τα καλύτερα σαλόνια προσφέρουν πάντα άνεση. Ένας γωνιακός καναπές με ιδιαίτερο φινίρισμα σε μοντέρνο & διαχρονικό ύφος σε συνδυασμό με μια άνετη πολυθρόνα σαλονιού, όχι μόνο δίνει έμφαση και διαφοροποιεί το χώρο, αλλά χαρίζει εξαιρετικό κάθισμα και χώρο σε όλους τους φιλοξενούμενους. Ένα μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού και ένα σύνθετο με υπέροχα νερά φυσικού ξύλου προσθέτουν λειτουργικότητα και ζεστασιά. Σε κάθε στυλ διακόσμησης λοιπόν, τα σωστά έπιπλα έρχονται για να προσθέσουν το δικό τους χαρακτήρα και να εξασφαλίσουν πως θα απολαμβάνετε όχι μόνο στυλ, αλλά κυρίως άνεση.

Οι ιδέες διακόσμησης για μοντέρνο σαλόνι πολλές και για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ύφος που ψάχνετε, συγκεντρώσαμε υπέροχες προτάσεις για μοντέρνα σαλόνια με προσωπικότητα.

Μοντέρνο μίνιμαλ σαλόνι 




ιδεες για μοντερνα διακοσμηση σαλονιου



Μινιμαλισμός. Τι σημαίνει για εσάς; Λευκούς τοίχους και ξύλινα πατώματα; Ή μήπως απαλά χρώματα και μοτίβα; Ο μινιμαλισμός δεν χρειάζεται να σημαίνει απλή, βαρετή ή φθηνή επίπλωση και διακοσμητικά. Απλώς σημαίνει το «λιγότερο είναι περισσότερο». Ο μινιμαλισμός μπορεί να σας βοηθήσει να εστιάσετε το δωμάτιό σας σύμφωνα με την επιθυμητή διάθεση σας ή ύφος. “Ζωγραφίστε” το όμορφα, με μια σειρά από χρωματιστές μαξιλάρες πάνω σε ένα λευκό πάτωμα. Κάντε το εντυπωσιακό, με μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια. Με άλλα λόγια βρείτε την ουσία με απλότητα.

Ωστόσο, υπάρχει ένας λόγος που ο μινιμαλισμός έχει μια τόσο σημαντική θέση στον κόσμο του σχεδιασμού. Όταν γίνει σωστά οδηγεί σε μια καθαρή και χαλαρωτική διακόσμηση μοντέρνου σαλονιού, που δεν γίνεται βαρετή. Ο μινιμαλισμός απαιτεί προσεκτική επιμέλεια και χώρους χωρίς ακαταστασία ώστε να δημιουργήσει ένα αναζωογονητικό περιβάλλον το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό ειδικά για το σαλόνι, το χώρο όπου ξέρετε και ζείτε τις περισσότερες ώρες σας καθημερινά.




Μοντέρνο Boho σαλόνι 




μοντερνες ιδεες διακοσμησης σαλονιου




Η διακόσμηση Bohemian ή Boho είναι για όσους θέλουν το χώρο τους γεμάτο ζωή, κουλτούρα και... ενδιαφέρον! Αυτή η αισθητική ανταπεξέρχεται στις σύγχρονες ευαισθησίες αγκαλιάζοντας το ανέμελο, το χαλαρό και το ασυνήθιστο. Σε ένα boho σπίτι τα δωμάτια τείνουν να είναι εκλεκτικά και να μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά χωρίς όμως να είναι παρόμοια. Και ενώ στο boho στυλ ο κανόνας είναι ένας, -ότι “δεν υπάρχει κανόνας”- η εξισορρόπηση χρωμάτων, υφών και ιδιαίτερων στοιχείων είναι το χαρακτηριστικό που “ζεσταίνει” τη διακόσμηση και ισορροπεί τα boho vibes με το μοντέρνο ύφος.



Μοντέρνο διαχρονικό σαλόνι




πως να διακοσμησω το σαλονι μου για να γινει μοντερνο (1)


Ακόμα και ένας πιο συνηθισμένος συνδυασμός χρωμάτων και επίπλων, αν γίνει σωστά, δημιουργεί μια μοντέρνα πρόταση χωρίς να υποτιμάται ο παράγοντας “wow!”. Μερικές έντονες πινελιές ενάντια σε απαλές λευκές αποχρώσεις δημιουργούν μια μεταβατική διακοσμητική ατμόσφαιρα που εντυπωσιάζει και ένα σαλόνι που είναι διαχρονικά μοντέρνο.



Μοντέρνο σαλόνι με vintage πινελιές 


μοντερνα διακοσμηση σαλονιου ιδεες



Η vintage ή retro διακόσμηση για μοντέρνο σαλόνι δημιουργείται με γνώμονα το στυλ και επιτυγχάνεται με το συνδυασμό παλιών αντικειμένων, χρήση ποικίλων υφασμάτων, έντονων χρωμάτων και επιλογή επίπλων κλασικού στυλ. Αν λοιπόν αγαπάτε τα αντικείμενα του παρελθόντος, σας αρέσει να ζείτε σε ένα χώρο με ιστορία και ιδιαίτερο οπτικό ενδιαφέρον, τότε με λίγη δημιουργικότητα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο & ρομαντικό ρέτρο και vintage στυλ που θα σας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο.

Σχετικό άρθρο:

Μοντερνες ιδέες για μίνιμαλ διακόσμηση σπιτιού

Πολλά τα παραδείγματα υπέροχων προτάσεων για διακόσμηση για μοντέρνο σαλόνι που να ταιριάζει σε κάθε γούστο. Βρείτε λοιπόν το ύφος που σας ταιριάζει και κάντε το να λειτουργεί και στο δικό σας χώρο. Επιλέξτε τα κατάλληλα γωνιακά σαλόνια, τραπεζάκια σαλονιού αλλά και τις πιο εντυπωσιακές πολυθρόνες σαλονιού που θα δώσουν ξεχωριστή προσωπικότητα στη διακόσμηση για το μοντέρνο σαλόνι σας.